Keepersschool

MHC Bemmel 800 vindt dat een speciale groep spelers speciale aandacht verdient. Want wie zijn die helden en heldinnen die in weer en wind met bevroren tenen en vingers of met het zweet onder de helm als schietschijf in het doel gaan staan? Wie moeten altijd met een zware tas sjouwen, en staan nog halverwege veld 7 terwijl de rest al aan de limonade of andere drankjes zit? Dat zijn onze keepers, de helden die nooit eens een weekendje weg kunnen, maar die er met één fantastische redding ervoor kunnen zorgen dat je een wedstrijd wint.

SPECIAAL VOOR ONZE KEEPERS

Materiaal

Van mini t/m veteraan, ons uitgangspunt is dat ALLE keepers spelen met de juiste, passende en veilige spullen. Een tas gevuld met een complete keepersuitrusting wordt door de vereniging verstrekt.

Op de vereniging zijn er kluisjes aanwezig. De materiaalcommissie is verantwoordelijk voor de uitgifte van sleutels van de kluisjes.

Heb je als keeper van MHC Bemmel 800 problemen met je spullen of heb je vragen over je kluisje, meld dat dan direct via [email protected] of bel even met John Regensburg, telefoon 06 4555 6664.

Training

Voor onze keepers organiseren wij speciale keeperstrainingen, waar zij naast de eigen teamtraining aan mee kunnen doen. Een professionele keeperstrainer, ondersteund door clubtrainers, verzorgt deze trainingen.

Heb je vragen over de training of wil je je aanmelden als keeper en/of keeperstrainer, stuur dan een mail naar de technisch manager van de vereniging: [email protected]