Kleding

Bij MHC Bemmel 800 zijn we trots op onze club en dat stralen we onder andere uit met onze kleding. We streven naar een uniforme uitstraling op het veld; zo maken we al indruk op de tegenstander en het publiek vóór het eerste fluitsignaal! Samen met onze sponsoren The Indian Maharadja en Sport Village Bemmel hebben wij een mooie clublijn samengesteld van het merk The Indian Maharadja en hieronder kun je daar meer over lezen.

Wedstrijdkleding
Ons officiële wedstrijdshirt is wit met een groene schuine baan op de voorkant. Natuurlijk staat ons logo prominent op de borst. Dit shirt krijgen alle leden gratis in bruikleen! Lees hieronder bij "Bruikleen" meer over hoe dit werkt.
We spelen in een groene short/rok en met groene kousen. Deze zijn, voorzien van logo, zelf aan te schaffen bij onze sponsor Sport Village aan de Markt in Bemmel. Als lid krijg je sowieso 10% kassakorting op al je aankopen bij Sport Village, dus loop er gerust eens binnen!
Als wij een uit-wedstrijd spelen, waarbij ons shirt teveel lijkt op dat van de tegenstander, is ons officiële wedstrijdshirt effen oranje. Indien nodig wordt dan ook met oranje kousen gespeeld. We hebben complete sets met oranje uit-shirts beschikbaar voor gebruik in bruikleen. Lees verderop meer daarover onder "Bruikleen".
Bovenstaande kleuren liggen reglementair vast bij de KNHB dus hier mogen we nooit van afwijken.

Keeperskleding
Voor onze keepers hebben wij volledige sets met kleding beschikbaar voor gebruik tijdens het gehele seizoen. Deze worden aan het begin van het seizoen uitgereikt en aan het einde van het seizoen weer ingenomen. Dit zijn bijzonder dure sets, en daarom werken wij met een systeem van borg.

Overige kleding en artikelen
De clublijn bestaat verder uit een wit trainingsjack en een groene trainingsbroek van The Indian Maharadja. Samen vormt dit een schitterend pak. Tenslotte hebben we een zwarte sticktas (kids of senior) van The Indian Maharadja in de clublijn opgenomen. De artikelen uit onze clublijn zijn exclusief verkrijgbaar bij Sport Village aan de Markt in Bemmel. Daar kun je ook terecht voor vele andere artikelen, zoals bijvoorbeeld hockeysticks, schoenen, beschermingshandschoenen, enzovoorts.
Tijdens alle activiteiten (trainingen en wedstrijden) dragen wij verplicht een gebitsbeschermer en scheenbeschermers.

Bruikleen
Wedstrijdshirt
Ieder lid krijgt een wedstrijdshirt in bruikleen. Nieuwe leden krijgen bij definitieve inschrijving een voucher waarmee het shirt opgehaald kan worden bij Sport Village in Bemmel. Mocht een shirt op enig moment niet meer goed passen kun je bij Sport Village in Bemmel je shirt omwisselen voor een betere maat. Vooral voor jeugdleden in de groei is dit natuurlijk superhandig. En helemaal gratis!
Door deze service is het wel mogelijk dat het shirt dat aan jou wordt uitgereikt niet gloednieuw is; je kan geen aanspraak maken op een nieuw shirt.
Verder blijf je zelf verantwoordelijk voor je shirt. Houd je aan de wasvoorschriften en ga er voorzichtig mee om. Bij verlies, diefstal, schade of ongebruikelijke slijtage zul je voor eigen rekening een nieuw shirt aan moeten schaffen. Bij einde van het lidmaatschap dien je jouw shirt weer in te leveren.
Uit-shirts
De club heeft complete sets met uit-shirts beschikbaar die gebruikt kunnen worden bij uit-wedstrijden waar in een oranje shirt gespeeld moet worden. Op basis van het wedstrijdschema zal centraal bekeken worden welke teams deze shirts wanneer nodig zullen hebben, en zal het team geïnformeerd worden waar en wanneer de shirts kunnen worden opgehaald. Na gebruik dienen alle shirts weer gewassen ingeleverd te worden.
Wil je (bijvoorbeeld als team) toch een eigen uit-shirt en/of kousen aanschaffen dan kan dat bij Sport Village in Bemmel. Voor team-aanschaffingen bestaan interessante kortingen; vraag ernaar in de winkel! En heb je een sponsor hiervoor gevonden dan kan dat ook. Lees hieronder verder voor kledingsponsoring.

Sponsoring
Een team sponsoren of samen met je teamgenoten een vrienden-van-trui of trainingsshirt aanschaffen is leuk en draagt bij aan de uniforme uitstraling van de vereniging. Sport Village in Bemmel is onze kledingsponsor en The Indian Maharadja is de leverancier van onze clubkleding. Samen met deze partners hebben wij een clublijn samengesteld. Het gebruik van het clublogo op kleding of andere items is exclusief voorbehouden aan Sport Village en alleen toegestaan op items uit de clublijn.
Uiteraard is er veel meer te koop en zijn er ook andere leveranciers. Om de belangen van iedereen te kunnen borgen zijn er enkele regels van toepassing. Meer informatie hierover vind je hier terug.
Om misverstanden te voorkomen en de eventuele aanvullende mogelijkheden van sponsoring te bespreken dient vóór bestelling altijd contact opgenomen te worden met de sponsorcommissie via [email protected]

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande neem dan gerust contact met ons op.