Clubhuis & Bar

In ons clubhuis beschikken we over een prettige ontmoetingsruimte met een goed uitgeruste bar, een uitstekende geluidsinstallatie, een projectiescherm en twee TV-schermen. Hieronder vind je nuttige informatie over:
- openingstijden clubhuis
- openingstijden bar
- assortiment en prijzen bar
- barcommissie en vrijwilligers
- barouders

Openingstijden clubhuis

Het clubhuis is altijd geopend als het terrein in gebruik is voor trainingen, wedstrijden en/of andere activiteiten. Je kunt hier terecht voor ontspanning in de ontmoetingsruimte, en voor gebruik van de kleedkamers (inclusief douches) en de toiletten (inclusief invalidentoilet). Voor kleine zoete of hartige versnaperingen kun je terecht bij de snoepautomaat. Bij deze automaat kun je ook een bitje kopen. De automaat werkt alleen met muntgeld.

De bestuurskamer is in gebruik als vergaderruimte voor het bestuur en indien gewenst voor commissies. Daarnaast wordt deze momenteel gebruikt als rustruimte voor de trainers.

De ontmoetingsruimte kan ook gebruikt worden voor vergaderingen en bijeenkomsten. We beschikken hier over een projectiescherm en beamer. Mocht je gebruik willen maken van één van de ruimtes in het clubhuis neem dan tijdig contact op met de accommodatiecommissie.

In het gehele clubhuis is er gratis WiFi beschikbaar.


 

In het clubhuis wordt NIET gerookt. Vanzelfsprekend is het OP de kunstgrasvelden niet toegestaan te roken. Wij verzoeken iedereen om LANGS de velden ook niet te roken. Dit kan storend zijn voor de sporters en vallende peuken kunnen het kunstgras onbedoeld beschadigen.
Wij stellen het op prijs als roken op het terras zoveel mogelijk wordt beperkt. Peuken graag in de emmers!

 

Openingstijden bar

De bar is geopend tijdens competitiewedstrijden op zaterdag en zondag (vanaf minimaal 1 uur voor begin eerste wedstrijden). Verder kunnen seniorenteams op hun trainingsavond gebruik maken van de bar als zij zelf bezetting organiseren en zich verder houden aan de spelregels.

Assortiment en prijzen bar

Er is een ruim assortiment beschikbaar aan warme dranken, gekoelde frisdranken en alcoholische dranken. Op zaterdagen wordt GEEN alcohol geschonken omdat deze dag geheel in het teken staat van de jeugd. MHC Bemmel 800 hanteert strikt het wettelijke beleid inzake consumptie van alcohol.De keuken serveert appelflappen en sandwiches, voor zover de voorraad strekt. Daarnaast kan er gekozen worden voor tosti’s en diverse snacks uit de frituur.

Actuele prijzen van producten staan vermeld op borden achter en/of op de bar. Er kan met pin betaald worden.Scheidsrechters ontvangen als dank voor hun inzet een witte consumptiemunt voor een consumptie naar keuze. Voor alle teams is er gratis limonade beschikbaar na de wedstrijd.

Wil je met je team iets organiseren in het clubhuis, al of niet met gebruik van de keuken, neem dan tijdig contact op met de barcommissie. Het is niet toegestaan zelf meegebrachte dranken en/of etenswaren te nuttigen.

Barcommissie en vrijwilligers

Onze bar draait 100% op vrijwilligers. Er is een barcommissie die verantwoordelijk is voor het reilen en zeilen van de bar in het algemeen. Deze commissie verzorgt inkoop, assortiment, bezetting, kassa/pin/wisselgeld/afstortingen, en instructie en begeleiding van de overige vrijwilligers. Daarnaast is er een poule van vaste barvrijwilligers, veelal ouders van spelende (jeugd-)leden. De vrijwilligers ervaren het als een gezellige en prettige manier om een steentje bij te dragen aan de organisatie van de club. De belasting is beperkt (4 á 5 maal per jaar een dienst van maximaal 3 uur) en als een dienst niet schikt kan er altijd onderling geruild worden. Mocht je overwegen toe te treden tot deze gezellige en bijzonder gewaardeerde groep vrijwilligers stuur dan gauw een mailtje naar [email protected]

Barouders

Op competitiezaterdagen wordt er, naast de inzet van de barcommissieleden en de barvrijwilligers, gerekend op de inzet van barouders. Lees hierover meer in dit document.