Algemene Ledenvergadering, Grote clubactie en bondsscheidsrechter

Nieuwsafbeelding

Algemene Ledenvergadering MHC Bemmel 800 op 15 december

Op woensdag 15 december a.s. 2021 streven wij ernaar de Algemene Ledenvergadering te kunnen organiseren. Wij willen graag een fysieke bijeenkomst houden op onze vereniging. Het kan zijn dat de komende periode de berichtgeving vanuit de overheid anders wordt. Dan zal de ALV verplaatst worden naar begin 2022.

Twee weken voorafgaand aan de ALV stellen wij de agenda beschikbaar. Via de mail ontvangen alle leden een uitnodiging. Gezien de huidige omstandigheden zullen wij eenieder die aanwezig wil zijn verzoeken zich aan te melden via het secretariaat. Mailadres is [email protected]

Tijdens de ALV blikken wij terug. Wij hebben een Factsheet opgesteld waarin we een terugkoppeling geven over seizoen 2020 -2021.

Daarnaast zal tijdens de ALV een bestuur benoeming op de agenda staan. De bestuurstermijn van Yvo Jurgens (voorzitter HTZ) loopt af. Yvo stelt zich opnieuw beschikbaar. Mochten anderen zich ook beschikbaar willen stellen voor de bestuursfunctie van voorzitter HTZ dan kun je dat kenbaar maken via mailadres [email protected]

Grote clubactie

We zijn hard op weg naar een mooi resultaat! We willen wel een beroep doen op jullie als leden om nog even de handen uit de mouwen te steken en de laatste loten te verkopen. Lever de verkochte loten zo snel mogelijk in. Dit kan nog aankomend weekend in het clubhuis. Tijdens de nieuwjaarsreceptie zullen wij de opbrengst bekend maken.

Nieuwe bondsscheidsrechter John Arts

We zijn enorm trots om te kunnen melden dat John Arts zijn opleiding tot bondsscheidsrechter bij de KNHB heeft afgerond en met mooie cijfers geslaagd is. John heeft jaren op hoog niveau bij de Handbal gefloten maar is via zijn dochters bij de MHC Bemmel terecht gekomen. John is eerst CS Plus scheidsrechter geworden en afgelopen maanden heeft hij op verschillende velden in de landelijke competitiewedstrijden gefloten. Natuurlijk zal hij ook nog bij ons fluiten maar we hij zal zeker ook nationaal gaan. Gefeliciteerd John met dit resultaat. Mooi dat wij als vereniging bij kunnen dragen aan de landelijke arbitrage afdeling.