Grote clubactie

Nieuwsafbeelding
Dit jaar doet MHC Bemmel 800 wederom mee aan de Grote Clubactie. Dit betekent dat onze leden zo veel mogelijk loten gaan verkopen. Een deel van de opbrengst zal gaan naar verschillende goede doelen. Maar daarnaast zal ook een deel beschikbaar komen voor MHC Bemmel 800. 

Ons doel dit jaar is de jeugddag 2022, voor de senioren willen we in overleg met hen een doel vaststellen. Afgelopen jaren hebben we voor het geld goede bestedingen gevonden. Denk dan aan: terrasmeubilair, de headsets arbitrage, en de audio installatie voor het clubhuis. 


Op zaterdag 19 september starten we met het uitdelen van de loten aan de teams. De loten zijn af te halen bij de gastouder in het clubhuis. De loten mogen ook direct vanaf die dag verkocht gaan worden.

Er kunnen online loten gekocht worden met de telefoon door de team QR-code op de voorkant van het boekje te scannen.  De kopers komen dan direct op de online verkooppagina. Ook kan met pen nog een lot worden gekocht.

TIP: Scan zelf ook je team-QR-code en deel je team verkooplink via WhatsApp en social media met familie en vrienden.


Om iedereen te stimuleren zullen we het team dat de meeste loten heeft verkocht tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje zetten. Maar voor het team dat een extra ludieke actie bedenkt om zoveel mogelijk loten te verkopen hebben we ook een extraatje in gedachten!

Veel succes met de verkoop!!