Heb jij al een sponsor? Ben je al sponsor?

Nieuwsafbeelding

Veel teams zijn al bezig om sponsoren te werven voor het nieuw team. Dat waarderen wij enorm als vereniging. Een team sponsoren of samen met je teamgenoten een vrienden-van-trui of trainingsshirt/pak aanschaffen is leuk en draagt bij aan het team- en verenigingsgevoel.

Sport Village in Bemmel is onze kledingsponsor en The Indian Maharadja is de leverancier van onze clubkleding. Met deze sponsoren en leveranciers zijn afspraken gemaakt over het gebruik van ons clublogo op kleding of andere items. Het is goed je vooraf hier goed over te laten informeren. Via onze website www.mhcb800.nl kun je de informatie vinden. Maar je kunt ook een mail sturen als er vragen zijn. Mailadres is [email protected].

Naast het sponsoren van een team is het natuurlijk ook mogelijk sponsor van onze vereniging te worden. MHC Bemmel 800 is een ambitieuze vereniging. Wij zijn één van de belangrijkste hockeyverenigingen in de regio. Onze leden komen uit Bemmel, Huissen, Gendt, Haalderen, Nijmegen Noord, Lent en Oosterhout. Samen sporten, organiseren van activiteiten voor jong en oud met een grote betrokkenheid van onze vrijwilligers. Wil je meehelpen met het realiseren van onze plannen en ambities en tegelijkertijd gebruik maken van het platform dat wij als vereniging kunnen bieden neem dan contact op door een mail te sturen naar [email protected].