Richting de zomerstop

Nieuwsafbeelding
De laatste hockeyweken van seizoen 2020/21 zijn aangebroken. De nieuwe teams voor komend seizoen zijn zo goed als definitief samengesteld. Rond het begin van juni heeft de KNHB bekendgemaakt dat het mogelijk zou zijn deel te nemen aan een regionale competitie voor de Jeugd van 3 speeldagen. Na goed intern beraad is ervoor gekozen hier niet aan deel te nemen maar vast te houden aan het programma dat al gemaakt was.

Deelname aan deze regionale competitie zou betekenen dat binnen een paar dagen heel veel werk verzet zou moeten worden om alle teams goed begeleid op pad te kunnen sturen, terwijl wij al een goed alternatief plan hadden opgezet en gecommuniceerd. Vooral ook de kans in de nieuwe teamsamenstellingen te kunnen oefenen wilden wij niet laten lopen. Om te voorkomen dat de laatste drie zaterdagen heel rommelig zouden verlopen is ervoor gekozen om het oorspronkelijke plan aan te houden; teams spelen in hun nieuwe samenstelling oefenwedstrijden bij ons op de vereniging.

Na het weekend van 26/27 juni begint de zomerstop. Het terrein zal gedurende 6 weken, dus tot 9 augustus, gesloten blijven. In de week van 23 augustus staat de Basecamp gepland, dus zet die alvast vet onderstreept in je agenda!