Trainingen en wedstrijden in de laatste weken seizoen 2020-2021

Nieuwsafbeelding

Beste allemaal,

Nog een paar weken voordat de zomervakantie begint. Nu we weer een beetje meer mogen en kunnen hockeyen, zijn er nog genoeg activiteiten. Hierbij een overzicht van de trainingstijden en wedstrijden van de komende weken.

Trainen in de komende weken

Tot en met vrijdag 25 juni blijven we trainen. De laatste keeperstraining is op maandag 21 juni is de laatste keeperstraining van het seizoen. Vanaf 7 juni gaat iedereen in zijn of haar nieuwe team trainen, dus het team waarin je volgend seizoen gaat spelen. In bijgevoegd schema zie je wanneer je traint. Let op dit komt niet in de app van de club. (Behalve voor de G-hockeyers). Daar verdwijnt het schema vanaf 6 juni. Dit heeft een technische reden.

Voor de spelers van H2, H3 en JA1 geldt het volgende:

JA1 gaat trainen als JH1. Bij deze training sluiten de spelers van H3 aan die niet meedoen aan de selectie voor H2. Nadat de selectie voor H2 bekend is en er wordt nog getraind, sluiten de niet-geselecteerde spelers aan bij de JH1 training. Tot die tijd is er voor de selectie van H2 gezamenlijke training voor deze spelers.

Wedstrijden de komende weken

Zaterdag 5 juni en 12 juni zijn voor alle A t/m D jeugdteams wedstrijddagen op de club om te spelen met je nieuwe team. Volg de site voor de speeldag en tijden. Op deze dagen kunnen senioren onderling zelf wedstrijden regelen. De Jongste Jeugd heeft een aparte mail ontvangen met daarin een eigen programma.

Volgend seizoen Basecamp en trainingen

Basecampweek

In de laatste week van de vakantie, dit jaar 23 – 27 augustus, is de Basecamp. Alle junioren jeugdteams trainen deze week overdag. Soms wel twee keer. Zo kun je je nieuwe teamgenoten snel leren kennen, alweer lekker hockeyen, een beetje conditie opbouwen en veel plezier te maken. De tijdstippen volgen nog, maar reserveer vast deze week in jullie agenda! Je wilt het niet missen.

Voor de jongste jeugd wordt een apart programma georganiseerd, hierover wordt nog een aparte mail verstuurd.

Trainingstijden volgend seizoen

We proberen het trainingsschema zo veel mogelijk te laten zoals het nu is. Of dit lukt, is afhankelijk van of de trainers beschikbaar zijn (veel moeten eerst hun rooster weten), hoeveel teams er zullen zijn en wat de verdeling op het veld wordt. We starten daarom met een conceptschema. Vast staat wel dat de keeperstrainingen op maandagavond blijven.

Start nieuwe seizoen

Op maandag 30 augustus starten de normale trainingen weer voor alle teams. Afhankelijk van je team begin je op 5 of 11 september aan de competitie. De start van het seizoen zit dit jaar dus bijzonder kort op het einde van de vakantie. Het kan dus zijn dat je al aan het eind van de vakantie oefenwedstrijden gaat spelen.

Nog veel plezier komende weken en voor daarna alvast een fijne vakantie!

Gr van het Technische Hart