De trainingen starten weer na de Winterpret en we gaan door met het programma "februari Sportmaand"

Nieuwsafbeelding

Vanaf donderdag 18 februari 2021 gaan we weer trainen. De sneeuw is (zo goed als) weg. Dus zien we jullie weer graag verschijnen op de reguliere trainingstijden, zie de app. En melden jullie je ook weer aan?

 

Vrijdag 19 februari 2021 starten we met het aanbieden van Sport en Bewegen voor alle jeugd in Lingewaard en Lent. Alle leden, vriendjes en vriendinnetjes en ook klasgenootjes zijn welkom bij de clinics die wij gezamenlijk aanbieden met de Rugby Club, Batouwe basketbal en Zwieps Turnen. Komende vrijdag starten wij vanaf 1430 uur, elke clinic wordt 3 keer gegeven en duurt 45 minuten, inschrijven is niet nodig en kom vooral lekker sporten! Neem wel even een briefje mee met naam en het telefoonnummer van jouw ouders/verzorgers.

 

Zaterdag 20 februari 2021 is het eindelijk zover! De clubkampioenschappen gaan van start. Het wedstrijdschema is rondgestuurd. We spelen volgens aangepaste regels op een half veld, 8 vs 8 en eindigen de wedstrijden met shout-outs! Kijk de spelregels nog even na bij het wedstrijdschema. Onze vrijwilligers zitten al (bijna) klaar aan de wedstrijdtafel..

 

Zondag 21 februari 2021 is de carnavalsclinic van D1 en H1 voor de JJ en D. Meld je vooral nog aan want ook dat wordt erg leuk!

 

Voor de senioren zijn wij druk bezig met een digitaal programma. Hierover volgt snel meer informatie..

 

Tot snel op de club!