De februari Sportmaand op MHC Bemmel 800

Nieuwsafbeelding

De afgelopen weken is het niet altijd eenvoudig geweest om onze favoriete sport te kunnen beoefenen.

Alle zaalactiviteiten (wedstrijden, toernooien en clinics met D1 en H1) zijn afgelast. Toen zo snel mogelijk naar het veld. Maar dat was wennen voor iedereen om in januari op een veld te staan. Het was (soms) erg koud, nat of de velden waren bevroren. Zodoende vinden wij het tijd voor:

"De februari Sportmaand op MHC Bemmel 800"

 

Met de TC en de Technische staf hebben wij verschillende activiteiten georganiseerd de komende maand.

De activiteiten zijn voor onze leden maar een aantal ook vrij toegankelijk voor alle jeugd in Lingewaard.

 

Het programma:

*"Lekker bewegen en kennismaken met verschillende sporten"voor de gehele jeugd van Lingewaard

-iedere vrijdag in februari organiseren wij van 1530 uur tot 1700 uur een drietal sporten waar de jeugd van Lingewaard mee kennis mee kan komen maken. Natuurlijk vrij toegankelijk voor onze leden, de vriendjes, vriendinnetjes, klasgenootjes en voor iedereen die het leuk vindt om mee te doen.

Samen met andere verenigingen in Bemmel organiseren wij iedere vrijdag een wisselend programma met een drietal sporten. Het programma staat op onze site en op Insta (MHCB800). Start vrijdag 5 februari 2021 om 1530 uur

* Er komt een clubkampioenschap op MHC Bemmel 800!

-Twee categorie├źn waar de eerste twee clubkampioenen uit voort gaan komen, nl een voor de D/C teams en een de B/A teams. Natuurlijk zijn er aangepaste regels op het veld en voor de teams uit verschillende klassen verlichtende maar ook verzwarende omstandigheden.. Save the date: 13, 20, 27 februari en 6 maart!

* Er komt een clinic georganiseerd door Dames 1 voor de Jongste jeugd en de D-spelers.

Save the date: 14 februari 2021

* De reguliere hockeytrainingen zijn natuurlijk gepland voor de gehele maand. Want als de competitie weer start, willen wij er klaar voor zijn! Blijf de tijdslijn volgen in de app voor de exacte tijdstippen

 

En er komt nog meer...

wanneer de data definitief zijn, zoals voor de senioren een digitale meet & greet met een mistery guest uit het hockeyland. Voor de jongste jeugd worden alweer onderlinge toernooitjes georganiseerd en (wellicht) volgt er nog wel meer..

 

Tot snel op de hockeyvelden

 

Met vriendelijke groeten,

 

MHC Bemmel 800

Yvo Jurgens

Voorzitter Hockey Technische Zaken (HTZ)