Weekendprogramma A-D jeugd

Nieuwsafbeelding
Beste A-D jeugd,

Hierbij even een update over het programma voor de weekenden van 21 en 28/29 november, zodat je het vast in de agenda kunt zetten.

Zaterdag 21 november
Deze zaterdag is de grote finale dag van het 3 vs 3 Club Championship. De uitslagen, de punten en de doelpunten zijn allemaal zorgvuldig op een rij gezet. En dat heeft tot nieuwe poule indelingen en een nieuw wedstrijdschema geleid. Afhankelijk van het aantal poules wordt er zaterdag gespeeld in een Hoofdklasse-, 1e klasse-, 2e klasse- en 3e klasse poule. Ook hebben de teams een nieuwe naam gekregen. In MIJN MHCB800 kun je de teamindelingen en het wedstrijdschema terugvinden (menu Club - Documenten - Teamindelingen). Maar je kunt ook gewoon zaterdag goed op tijd komen zodat je op de club ook alles te weten kunt komen. Alle teams van je lijn zijn gelijktijdig klaar. Want na afloop van je wedstrijden verzamelen we onder de tent voor een prijsuitreiking, foto-shoot en wie weet een handtekeningen-sessie.

De start- en eindtijd per lijn ziet er als volgt uit:
Meisjes D 10:00 - 11:15u
Meisjes C 11:15 - 12:45u
Jongens CD 12:45 - 14:00u
Meisjes B 3e klasse 13:15 - 14:00u
Meisjes B overige klassen 14:15 - 15:30u

Vanwege een gebrek aan belangstelling is er voor de meisjes A-lijn en jongens AB-lijn geen finaleronde te spelen.

Iedereen alvast veel plezier en strijdlust gewenst voor deze zaterdag!!

Zaterdag 28 en zondag 29 november
Dit weekend organiseren we voor ieder jeugdteam (A-D) een onderlinge oefenwedstrijd. Omdat we graag de teams een zinvolle oefenwedstrijd willen bieden hebben we gekeken hoe we de teams het beste tegen elkaar kunnen laten spelen. Ook willen we iedereen op veld 1 of 3 laten spelen. Daarom zijn de wedstrijden over beide weekenddagen verspreid.

Speeltijden en veldindeling moet op dit moment nog gemaakt worden maar zal snel in de app te zien zijn. Om tijd in je agenda te reserveren staat hier alvast een idee van wanneer je waarschijnlijk zult spelen de 28 of 29e. Let op dat kan eventueel dus anders worden!

Zaterdag 28 november:
Vroege ochtend: MD1 en MD2 in een mixed wedstrijd, MD3, MD4 en MD5 spelen een drieluik
Late ochtend: MC1 en MC2 in een mixed wedstrijd, MC3, MC4 en MC5 spelen een drieluik
Vroege middag:  MB1, MA1 en JA1 spelen een drieluik
Zondag 29 november:
Late ochtend: MA2 vs MB2 en Mb5 vs MB6
Vroege middag: MA3 vs MB3 en MA4 vs MB4

IEDER TEAM REGELT ZELF ÉÉN EIGEN SCHEIDSRECHTER VOOR DEZE WEDSTRIJDEN!!!!