Grote Clubactie

Nieuwsafbeelding
Dit jaar doet MHC Bemmel 800 wederom mee aan de Grote Clubactie. Dit betekent dat onze leden zo veel mogelijk loten gaan verkopen. Een deel van de opbrengst zal gaan naar verschillende goede doelen. Maar daarnaast zal ook een deel beschikbaar komen voor MHC Bemmel 800. Afgelopen jaren hebben we voor dit geld goede bestedingen gevonden. Denk dan aan: terrasmeubilair, de headsets arbitrage, en de audio installatie voor het clubhuis.

Ons doel voor de opbrengst van de Grote Clubactie wordt dit seizoen de Jeugddag 2021. Sinds ons laatste lustrumjaar organiseren wij elk seizoen als afsluiting een spectaculaire dag voor de jeugd. 

Op zaterdag 19 september starten we met het uitdelen van de loten aan de teams. De loten zijn af te halen bij de gastouder in het clubhuis. De loten mogen ook direct vanaf die dag verkocht gaan worden.

Om iedereen te stimuleren zullen we het team dat de meeste loten heeft verkocht tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje zetten. Maar voor het team dat een extra ludieke actie bedenkt om zoveel mogelijk loten te verkopen hebben we ook een extraatje in gedachten!

Veel succes met de verkoop!!