Basecamp 2020/21

Nieuwsafbeelding
Save the date: maandag 17 t/m vrijdag 21 augustus

We gaan het nieuwe seizoen straks weer van start met de jaarlijkse BaseCamp!!!
Alle A/B/C/D-elftallen starten in de week van 17 augustus met trainen en activiteiten. Omdat het nog vakantie is en je in de avond wellicht andere gezellige plannen hebt zullen we lekker overdag gaan trainen.

Er is iedere dag ruimte om oefenwedstrijden te spelen. Teams/coaches zullen daar zelf een tegenstander en scheidsrechters voor moeten regelen en het veld reserveren via [email protected]

Om alle elftallen te faciliteren zal de technische staf de hele week aanwezig zijn en zullen de teams die een vaste trainer/coach hebben ook onder leiding van die trainer/coach gaan trainen.
De elftallen die geen vaste trainer/coach hebben zullen zoveel mogelijk training krijgen van de trainers die ook in de rest van het seizoen hun trainer zijn.

Het schema voor de trainingen zal separaat gepubliceerd worden. In dat schema kun je dan ook zien wat een geschikt moment is voor een leuke activiteit met je team, zoals bijvoorbeeld een teamlunch!

Mochten er binnen jouw team al initiatieven worden ontplooid voor het gezamenlijk aanschaffen van (gesponsorde) kleding wijzen we hier alvast op de regels daaromtrent. Neem in ieder geval altijd vooraf contact op met de sponsorcommissie!

Het seizoen zal knallend van start gaan en alle elftallen zullen goed voorbereid de competitie ingaan. We zien jullie graag allemaal bij de BaseCamp!!!

Namens de technische staf
Olaf Heskes en Rob Meinema