AL

Iedereen weer op de velden!!!

Nieuwsafbeelding
Het is gelukt! De puzzel van het trainingsschema is afgerond. Vanaf maandag 11 mei mogen ALLE leden van MHCB800 weer gaan trainen!!!

Woensdag 6 mei werd bekend gemaakt dat vanaf 11 mei ook alle senioren weer mogen gaan starten met trainen. Het technisch hart van onze vereniging is gelijk aan de slag gegaan en het is gelukt om het trainingsschema aan te passen. Ook de G-hockeyers gaan weer beginnen.

Zoals eerder reeds gecommuniceerd is de volledige competitie, dus ook voor de senioren, beƫindigd. Er worden dus geen wedstrijden meer gespeeld dit seizoen.

De tijdelijke maatregelen, die op basis van de protocollen van de KNHB/NOC*NSF en de aanwijzingen van de gemeente Lingewaard zijn opgesteld, blijven van kracht. Deze vind je terug als bijlage bij dit bericht.

De belangrijkste regels even in het kort:
-Vanaf 13 jaar altijd 1,5 meter afstand houden van iedereen, OP en NAAST de velden
-Bij klachten als verkoudheid, hoesten en koorts blijf je thuis
-Maximaal aantal spelers en begeleiders (afhankelijk van leeftijdsgroep) op het veld

Wij hebben vanaf 29 april ervaring op kunnen doen met de jeugd. Natuurlijk is het wennen en spreken we elkaar aan. Belangrijk om te vermelden is dat we alleen met elkaar kunnen blijven trainen als we ons aan de afspraken houden. Nu alle leden weer mogen gaan trainen wordt het natuurlijk een stuk drukker op het sportpark. Op het veld hebben we goed de ruimte en geeft de trainer goed aan wat je moet doen, maar om de velden heen kom je al gauw dichter bij elkaar. Blijf juist dan zelf goed letten op die 1,5 meter afstand!

Eén van de voorwaarden is verder dat er surveillanten op ons terrein rondlopen. Op die manier kunnen we de richtlijnen rondom de velden goed bewaken. Een behoorlijke groep vrijwilligers heeft zich al gemeld maar omdat we het aantal trainingen nu gaan uitbreiden hebben we meer hulp nodig. Je kunt je eigen diensten plannen en per keer is het niet langer dan 1,5 uur.
Meld je aan door een e-mail te sturen naar [email protected]

De trainingstijden zijn inmiddels voor iedereen zichtbaar in MIJN MHCB800 en in de mobiele app.

Wij wensen iedereen heel veel plezier op de velden!