AL

Elsbeth stelt zich voor

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging op 5 november jl. ben ik door de leden gekozen tot nieuwe voorzitter van MHC Bemmel 800. En zoals aangekondigd zal ik mij verder aan jullie voorstellen.

Alweer jaren loop ik op onze vereniging rond. Dit begon toen onze kinderen gingen hockeyen, eerst Merel en later Pepijn, en ook Belle werd enthousiast hockey-lid.

Na wat coach-activiteiten als vrijwilliger op het veld ben ik aangesloten bij de zaalhockeycommissie. En 3,5 jaar geleden gekozen in het bestuur met als portefeuille Hockey Operationele Zaken. Een mooie rol waarbij ik mij vooral gericht heb op Zaalhockey, Arbitrage & Opleiding en Wedstrijdsecretariaat.

Waarom dan verkiesbaar stellen als voorzitter? Mijn kracht ligt in het verbinden en betrekken van mensen. Mijn doelstelling is dat eenieder die betrokken is bij de vereniging trots kan zijn op waar we voor staan. Zowel in sportief opzicht als het samen een vereniging vormgeven. Met de leden, vrijwilligers en met ons bestuur ben ik ervan overtuigd dat we dit kunnen waarmaken.

Twee belangrijke ambities, die we als bestuur hebben vastgelegd, liggen in het verlengde hiervan. Onze ambitie om de ledengroei verder door te zetten door een aantrekkelijke en professionele vereniging te zijn. Maar om dit goed vorm te kunnen blijven geven hebben we ook een belangrijke groei te realiseren in het aantal vrijwilligers. Een andere belangrijke ambitie.

Naast mijn activiteiten voor de vereniging ben ik alweer bijna 20 jaar getrouwd met Michiel en wonen wij sinds 2001 in Bemmel. Wij hebben drie kinderen die nog steeds hockeyen. Zelf speel ik bij het Trimteam Donderdag. In het dagelijkse leven ben ik werkzaam als Manager Maatschappelijke dienstverlening bij Opella, een brede zorgorganisatie op de Veluwe. Vanuit deze rol heb ik veel contacten met gemeenten en ben ik leidinggevende van ruim 100 medewerkers.

Door mijn verkiezing tot voorzitter is er een vacature Bestuurslid Hockey Operationele Zaken. Eenieder die interesse heeft en meer over deze functie wil weten: stuur een bericht naar [email protected] of spreek mij of één van de andere bestuursleden aan. Wij vertellen er graag meer over.

Ik heb veel zin in mijn nieuwe rol en hoop jullie de komende periode regelmatig te ontmoeten in de zaal en in het voorjaar weer op de velden van onze vereniging. Elsbeth van der Hoeven 
Voorzitter MHC Bemmel 800