AL

Uit-shirts beschikbaar

Nieuwsafbeelding
Dit seizoen zijn we begonnen met het ter beschikking stellen van sets met oranje uit-shirts. Dit is een nieuwe gratis service aan de leden!

De sponsoren die op ons eigen wit-groene shirt staan willen natuurlijk zo vaak mogelijk in beeld komen, zowel thuis als uit. En alle leden dragen het liefst wit-groen met trots! Volgens het bondsreglement van de KNHB spelen wij ook alleen maar in het oranje uit-shirt als het shirt van de tegenstander daar aanleiding toe geeft. Het komt daarom niet zo vaak voor dat een team in een oranje shirt moet spelen, en de aanschaf daarvan (zeker voor kinderen in de groei) is dus niet zo economisch. Om dit probleem voor de leden op te lossen hebben we besloten sets met shirts in bruikleen ter beschikking te stellen.

We doen dat dit seizoen als proef. We gaan kijken hoe dit loopt en of het bevalt.

Voor het uitlenen en het gebruik hebben wij een aantal regels opgesteld. Deze lees je hieronder. Mocht je vragen hebben stuur dan gerust een mail naar [email protected]

Regels voor gebruik van uit-shirts

1) De sets met oranje uit-shirts zijn voornamelijk bedoeld voor de jeugdspelers. Seniorenteams mogen ook gebruik maken van een set maar de maatvoering kan daarbij een probleem vormen. Er zijn geen oranje uit sokken-beschikbaar. Deze dienen altijd door een speler zelf aangekocht te worden. Dit kan bij onze kledingsponsor Sport Village aan de Markt in Bemmel.
2) Een set met oranje uit-shirts kun je aanvragen bij de kledingcommissie door een mail te sturen naar [email protected]
3) De oranje uit-shirts worden door de vereniging beschikbaar gesteld indien het team een uit-wedstrijd speelt en de kleur van het shirt van de tegenstander wit is. Verenigingen in de regio met een wit shirt zijn onder andere:
Arnhemse Hockey Club (AHC in Velp) 
MHC Dieren
AMHC in Apeldoorn 
HC Zwolle
OHC Bully
Hattemse MHC  
Voor uitwedstrijden tegen bijvoorbeeld NMHC Nijmegen of Hockey Vereniging Zevenaar worden geen shirts beschikbaar gesteld. 
4) De kledingcommissie wijst op basis van beschikbaarheid de shirts per team toe. In overleg met de kledingcommissie wordt een afhaalmoment afgesproken.
5) Na gebruik dienen de shirts allemaal gezamenlijk gewassen te worden. Gebruik geen wasverzachter en doe de shirts niet in de droger!!
6) Uiterlijk de woensdag, na het weekend waarin de shirts zijn gebruikt, dienen de shirts ingeleverd te zijn bij Fysiotherapie Fitpunt, Dorpsstraat 41B in Bemmel.