AL

Trainings- en competitieschema zaalhockey bekend!

Nieuwsafbeelding

Het is zover, het trainings- en competitieschema voor de zaal staat in de MHCBemmel app.

De trainingen in de zaal starten op maandag 25 november voor de Senioren, Junioren en de E-8-tallen. De teams trainen tijdens het zaalseizoen zoveel mogelijk wekelijks op dezelfde tijd. Uiteraard gaan ook de Jongste Jeugd F- tallen en E-6-tallen in de zaal trainen. Voor hen wordt een combinatie van training en toernooien georganiseerd. Alle informatie over wanneer je waar traint, vind je in de app.

In de week van 25 tot 29 november hebben de meeste teams hun laatste veldtraining én hun eerste zaaltraining. In de app staan beide trainingen vermeld. De trainingen vinden plaats in de Schaapskooi en de Bongerd. Naast de grote zaal wordt in de Schaapskooi ook weer getraind op Baan 5. Op de website en in de app staat aangegeven waar jouw training plaatsvindt. De competitie start in het weekend van 7 en 8 december.

In de zaal maken we gebruik van balken. Het neerleggen van de balken voorafgaand aan de training is altijd een zwaar ‘klusje’, net als het opruimen na de laatste training. Dringend verzoek aan ouders van de jongste jeugd en junioren tot en met C om hierbij te helpen. Dit in verband met veiligheid, maar ook om zo veel mogelijk tijd te hebben om daadwerkelijk te trainen. Uitzondering is Baan 5 in de Schaapskooi, hier blijven de balken liggen.

De eerstelijnsteams jeugdteams (Meisjes A1 en A2, B1 en B2, C1 en C2) worden net als vorig jaar gesplitst. In het laatste veldcompetitieweekend wordt de indeling van deze teams bekend gemaakt. Dit betekent dat je de eerste zaaltraining traint met je veldteam. De coaches/managers van je team vertellen je wel al eerder welke trainingsmomenten er zijn voor deze teams, zodat je hier rekening mee kunt houden.

Belangrijk is om in de zaal stevige binnen sportschoenen te dragen (geen zwarte zool) en natuurlijk hockeyen we ook met scheenbeschermers en bitje. In de zaal is zowel tijdens de training als tijdens de wedstrijd het dragen van een zaalhandschoen verplicht.

Ook dit jaar wordt voor de vaste keepers naast de trainingen een speciale keeperstraining georganiseerd op zaterdag 30 november. Hierover ontvangen de keepers nog aparte informatie.

Voor nu gaan jullie nog even verder op het veld waar met zeer veel passie en plezier mooie resultaten worden neergezet. Wij bereiden ons verder voor op het komende zaalseizoen.

Heb je vragen, stel ze gerust via [email protected]