AL

Nieuw sluitsysteem

Nieuwsafbeelding
Bij meerdere deuren van het Clubhuis en het Paviljoen zijn nieuwe sloten geplaatst!
Daarom zijn de sleutels voor de poort, het clubhuis en het materiaalhok niet meer bruikbaar.

De nieuwe sloten zijn met een "druppel" of "tag" te openen (zie afbeelding). Als je denkt dat je een druppel zou moeten hebben neem dan contact op met Rob Meinema via mobiel 06 1399 0020.Via deze druppels kunnen we nu voortaan leden zelfstandig toegang geven tot het complex. Vooral handig als je heel vroeg je keeperstas moet hebben of deze heel laat wil wegbrengen. Daarom zijn er druppels beschikbaar voor de vaste keepers van alle 11-tallen en voor alle coaches van teams zonder vaste keeper. Ook de trainers die het park openen of sluiten mogen aanspraak maken op een druppel.
BELANGRIJK: voor iedereen geldt dat je zelf initiatief moet nemen om een druppel te krijgen. Neem contact op met Rob Meinema via 06 1399 0020.

Voor het her-gebruiken van alle oude sloten ontvangen we graag zo spoedig mogelijk alle sleutels terug die momenteel in omloop zijn. Deze kunnen ingeleverd worden bij Rob Meinema (zie mobiel nummer hierboven).

Gebruiksaanwijzing
Als je de druppel voor de deurknop houdt, activeert deze de zwarte draaiknop. Deze knop kun je dan draaien om het slot te ontgrendelen. Vervolgens kun je met de hendel de deur openen zoals normaal.
Bij het afsluiten activeer je opnieuw de zwarte knop met de druppel, en draai je de deur/poort op slot door de zwarte knop weer te draaien.
Let op: de druppels werken alleen op de sloten en NIET op het alarmsysteem van het Clubhuis.
Bij verlies van een druppel of als per einde seizoen de druppel niet wordt ingeleverd moeten we hiervoor EUR 15 in rekening brengen.