AL

Scheids bedankt!!!

Nieuwsafbeelding
Op zaterdag 5 oktober begint de Week van de Scheidsrechter, een mooi moment om stil te staan bij de inzet van onze scheidsrechters. 

Elke week in weer en wind, bij blakerende zon en striemende regen, staan op onze velden de scheidsrechters van Bemmel klaar. Fluiten is zeker niet altijd makkelijk. Heb je het nu goed gezien, het publiek dat meekijkt, de spelers die fanatiek zijn. Als vereniging vinden wij het van groot belang dat er met veel respect met de scheidsrechters wordt omgegaan. Daar wordt het alleen maar leuker en sportiever van voor iedereen!

We zijn dit seizoen goed gestart met 100% opkomst op alle zaterdagen en zondagen. Om de scheidsrechters te ondersteunen en verder te helpen staan we elke zaterdag met een team scheidsrechterbegeleiders langs de velden. Daarnaast informeren we uitgebreid als er nieuwe spelregels gelden.

In deze week, de Week van de Scheidsrechter, krijgen onze scheidsrechters een extra presentje! Hiermee willen we alle fluiters bedanken voor hun inzet.

Als club kunnen we van alles organiseren en faciliteren maar als onze Scheidsrechters, jong en oud, zich niet volop inzetten om de wedstrijden goed te begeleiden zal er niet met Passie en Plezier tijdens de wedstrijden worden gePresteerd. Daarom vragen we deze week een extra groot applaus voor de scheidsrechters. Zowel bij ons op de club als bij de uitspelende wedstrijden. 
Namens alle leden van MHC Bemmel 800 bedanken wij al onze Scheidsrechters!