AL

Grote Clubactie

Nieuwsafbeelding
De grote clubactie komt er aan!

Ook dit jaar doet MHC Bemmel 800 weer mee aan de Grote Clubactie. Dit betekent dat onze leden zo veel mogelijk loten gaan verkopen. Een deel van de opbrengst zal gaan naar verschillende goede doelen. Maar daarnaast zal ook een groot deel beschikbaar komen voor MHC Bemmel 800. Afgelopen jaren hebben we voor dit geld goede bestedingen gevonden. Denk dan aan: terrasmeubilair, de headsets arbitrage, en de audio installatie voor het clubhuis.

Ons doel voor de opbrengst van de Grote Clubactie wordt dit seizoen de Jeugddag 2020. En natuurlijk doen ook onze senioren mee met de verkoop van loten. Een deel van de opbrengst zal dan ook gaan naar een Super Sunday Special.

Op zaterdag 14 september zijn we gestart met het uitdelen van de loten aan de teams. Vanaf deze dag mochten de loten verkocht worden. De verkoop loopt tot aan de herfstvakantie.

Om iedereen te stimuleren zullen we het team dat de meeste loten heeft verkocht tijdens de nieuwjaarsreceptie in het zonnetje zetten. Maar voor het team dat een extra ludieke actie bedenkt om zoveel mogelijk loten te verkopen hebben we ook een extraatje in gedachten!

Veel succes met de verkoop!!