AL

Samen uit met Henk Scholten Volvo!

Nieuwsafbeelding
Samen uit, samen thuis met Henk Scholten Volvo
Op zaterdag 28 september organiseert MHC Bemmel 800, in samenwerking met Henk Scholten Volvo, de Volvo Carpool Activatie! Deze dag worden er 4 gloednieuwe Volvo’s beschikbaar gesteld voor het vervoer van onze teams naar uitwedstrijden. Een mooie kans om, zonder enige verplichting, het rijden in een Volvo te ervaren.
 
De nieuwe Volvo V60 en de nieuwe Volvo XC60
De Volvo V60 is de nieuwste iconische estate die elk moment de moeite waard maakt. De XC60 is Volvo’s mid-size SUV en vertegenwoordigt de top van Scandinavisch design en Zweedse creativiteit. Beide modellen zijn prachtig vormgegeven en volgeladen met innovatieve technologie. 
De ongekende veiligheidsuitrusting beschermt alles wat jij belangrijk vindt.
 
Wil jij in een gloednieuwe Volvo naar jouw uit-wedstrijd op 28 september?
Aanmelden voor deelname aan de Volvo Carpool Activatie kan tot uiterlijk 19 september via deze link.
Op basis van het aantal aanmeldingen en de wedstrijdtijden gaan we dan de auto’s toebedelen. De teams krijgen hierover bericht per e-mail.


 
En verder?
Krijg je een auto toegewezen dan kun je ook nog eens een prijs voor het team verdienen. Dit doe je door een foto van de auto met de spelers te maken en deze via social media te delen met MHC Bemmel 800 en/of Henk Scholten Volvo. Van alle inzendingen zal door loting bepaald worden welke team de prijs heeft gewonnen.

Mochten er vragen zijn dan kun je altijd even mailen naar [email protected] 


Volvo Driving Dutch Hockey
Volvo Cars Nederland is dit jaar 25 jaar partner van de KNHB. Dankzij Volvo rijden onder andere hockey-internationals Glenn Schuurman, Joep de Mol, Mink van der Weerden, Ireen van den Assem en Marloes Keetels in hun Volvo veilig naar trainingen, thuis- en uitwedstrijden.