AL

Studenten betalen minder!

Nieuwsafbeelding
Ook dit seizoen bestaat er weer een aangepaste contributie voor studenten. Dit ligt EUR 60 lager dan het reguliere seniorentarief!

Om in aanmerking te komen voor het studententarief dien je een kopie van een geldig inschrijvingsbewijs van een dagopleiding voor MBO, HBO of WO te verstrekken aan de penningmeester. Hierop dient zichtbaar te zijn:
- je naam
- de opleiding
- het studiejaar
Je mag ook een screenshot maken van een online systeem van je onderwijsinstelling (bijvoorbeeld Studielink, Trajectplanner of Alluris), waar bovenstaande gegevens zichtbaar op zijn. Ook hebben sommige systemen de mogelijkheid online een inschrijvingsbewijs te downloaden of aan te vragen bij het opleidingsinstituut.

Zorg dat je uiterlijk 15 september (ieder seizoen opnieuw) je inschrijvingsbewijs hebt gemaild naar [email protected]

Let op: als je vorig jaar onder het studententarief viel wordt dat niet automatisch verlengd. Je moet ieder seizoen opnieuw hiervoor aanmelden.

Nog een keertje let op: contributieheffing vindt plaats op basis van leeftijd, niet op basis van teamindeling. Speel je dus in een seniorenteam maar ben je qua leeftijd nog junior dan hoef je niets te doen. Het studententarief is alleen beschikbaar voor reguliere seniorleden (18+ op peildatum 1 oktober 2019).