AL

Basecamp 2019

Nieuwsafbeelding
Nu we aan de zomerstop zijn begonnen is het tijd om het begin van het seizoen 2019/20 in je agenda te zetten! We starten met alle jeugd 11-tallen in de week van 12 augustus met de BaseCamp.

Omdat het in die week nog vakantie is zullen we lekker overdag gaan trainen, zodat er genoeg gelegenheid overblijft om andere gezellige dingen te doen in de laatste vakantiedagen.
Alle eerstelijnsteams zullen in deze week 2 keer een "dubbeltraining" hebben, met tussen de trainingen tijd om met elkaar te lunchen, elkaar beter te leren kennen en samen met je trainer en/of coach afspraken te maken over hoe je het komende seizoen gaat invullen. Tactisch, sportief, maar ook qua teamafspraken.
Voor alle breedteteams hebben we twee enkele trainingen op het programma staan. Mocht een team voor of na deze training iets willen organiseren is daar dus ook alle gelegenheid voor.

In de bijlage is te zien wanneer jouw elftal verwacht wordt.

Zoals je ook in dat schema ziet is er iedere dag ruimte om oefenwedstrijden te spelen. De teams zullen daar zelf een tegenstander en scheidsrechters voor moeten regelen en het veld reserveren. In het schema kan je zien welke tijdsblokken er beschikbaar zijn. Een veld is bij de Technisch Manager (via [email protected]) te reserveren. Wie het eerst komt ……..

Om alle elftallen te faciliteren zal de technische staf de hele week aanwezig zijn en zullen de teams die een vaste trainer/coach hebben onder leiding van die trainer/coach gaan trainen. De elftallen die geen vaste trainer/coach hebben zullen zoveel mogelijk training krijgen van de trainers die ook in de rest van het seizoen hun trainer zijn.

Met deze BaseCamp zal het seizoen knallend van start gaan en zullen alle elftallen goed voorbereid de competitie in gaan.

We zien graag jullie allemaal bij het BaseCamp !!!

Namens de gehele technische staf
Olaf Heskes en Rob Meinema