AL

Update vanuit het bestuur

Nieuwsafbeelding
De competitie is klaar, de afsluitende feestjes zijn gevierd, de coaches bedankt, foto’s gedeeld en de nieuwe teams samengesteld.

We sluiten met elkaar een geweldig seizoen af want wat is er veel gebeurd! Goed om even terug te blikken:
-Veld 4 is aan het begin van het seizoen definitief afgerond, met daarbij een slechtweervoorziening.
-Het nieuwe, tweede clubhuis is gebouwd en bijna klaar (oplevering begin juli).
-Het rookbeleid, op weg naar een rookvrije generatie, is vastgesteld door de leden en gaat in met het nieuwe seizoen.
-De scheidsrechters op de zaterdagen zijn structureel begeleid met goede en leerzame ondersteuning.
-Verschillende wervingsactiviteiten voor nieuwe leden zijn ingezet, met als klapper de open dag in maart! Deze activiteiten helpen enorm om onze groeiambitie vorm te geven. Inmiddels heeft de ledenadministratie het 900ste lid van onze vereniging ingeschreven en zijn we daar alweer overheen!!!
-De uitgifte van onze nieuwe clubkleding is in volle gang bij Sport Village in Bemmel. Hoe geweldig is het als we straks allemaal de competitie "in het nieuw” starten. Als onderdeel van dit intensieve traject zijn nieuwe overeenkomsten afgesloten met alle hoofdsponsoren en zijn nieuwe sponsoren voor de toekomst vastgelegd.
-Verschillende succesvolle evenementen hebben plaatsgevonden zoals het jaarlijkse Familie Hockeytoernooi, de Nacht van de D, de (nieuwe) Super Saturdays en natuurlijk de thema Super Sundays. Het grootse Clubfeest, in navolging van de jeugddag in ons lustrumjaar, is ook een blijvertje!

We willen een vereniging zijn die met elkaar heel veel plezier heeft. Waar ruimte is voor goede ideeën die we met elkaar uitvoeren. Waar de feesten gevierd worden. Maar waar ook ruimte is voor teleurstelling en feedback, want dat hoort ook bij sport en sportiviteit.

En natuurlijk is er ook gehockeyd!! Want daar begint alles toch mee; die intensieve en uitdagende sport, dat geweldige spelletje op het veld.

Na een spetterend zaalseizoen zijn we in maart weer de velden op gegaan. We kijken zeer zeker terug op een mooi en sportief seizoen op het veld. Weinig afgelaste wedstrijden, veel samenwerking tussen teams om elkaar te ondersteunen waar nodig. Dit jaar zijn meerdere seniorenleden uit de Heren- en Damesteams ingezet voor het trainen en coachen van de jongere eerstelijnsteams. Een vernieuwde insteek van de club om op die manier de verbinding te maken tussen de verschillende leeftijdsgroepen. Dit heeft enerzijds de teams tot mooie resultaten gebracht maar ook zien we dat daardoor meer jeugd de Seniorenteams komt aanmoedigen op de zondagen. Een mooie wisselwerking en verbinding!

In het weekend van 22/23 juni hebben we tijdens het Clubfeest voor de junioren alle veldkampioenen gehuldigd. Zij kregen natuurlijk mooie medailles en werden ‘letterlijk’ in zonnetje gezet. Inmiddels hangt een grote fotoplaat van de veldkampioenen in het clubhuis. En ook de zaalkampioenen van het afgelopen seizoen zijn toegevoegd aan de raamdecoratie.

Niet alleen de kampioenen, maar ALLE teams van de junioren, senioren (inclusief trimmers), jongste jeugd en G-hockey verdienen complimenten. We hebben veel langs de lijnen gelopen en gezien dat er met veel plezier en passie, in gure weersomstandigheden maar ook op bloedhete dagen, enthousiast tot ieders beste kunnen werd gepresteerd.

Ook gaan de complimenten naar ons Technisch Management, de professionele staf en alle trainers. Door hun ondersteuning gaan we vooruit en bereiken we veel. Maar bovenal staat vast dat we niets bereiken zonder onze 200 vrijwilligers, waarbij sommigen zelfs meerdere taken op zich nemen. Wij willen hen natuurlijk heel hartelijk bedanken voor alle inzet en ondersteuning in het afgelopen seizoen. Jullie zijn goud waard! Wij hopen dat we ook volgend seizoen weer op de hulp van velen kunnen rekenen.

Een korte blik vooruit: in de laatste week van de zomervakantie (12 augustus) zal ook dit jaar weer de Basecamp plaatsvinden. Een gezamenlijke start van het nieuwe seizoen. Nadere informatie volgt! Dus houd de website en de mobiele app in de gaten, ook vanaf je vakantieadres.

Wij wensen iedereen een hele fijne zomer toe en we zien elkaar graag weer bij de start van het nieuwe seizoen in augustus!

Bestuur MHC Bemmel 800
Sander, Yvo, Elsbeth, Miranda, Rob en Richard