AL

Ophalen nieuwe shirts

Nieuwsafbeelding
Goed nieuws!!! Van onze partner Sport Village hebben we het bericht ontvangen dat de nieuwe wedstrijdshirts van The Indian Maharadja gereed liggen om verstrekt te worden. Lees dit bericht helemaal door zodat je weet wat de bedoeling is.

Wanneer kan ik mijn shirt ophalen? 
Vanaf maandag 17 juni kan je je nieuwe shirt zelf afhalen in de winkel van Sport Village aan de Markt 41 in Bemmel. Dit geldt ook voor andere kleding die je, gelijk met het wedstrijdshirt, online hebt besteld tijdens de pas- en bestelmaand november. 

Wij hebben bewust niet gekozen voor één centraal ophaalmoment. Hierdoor is iedereen zelf vrij op een gelegen moment naar Sport Village te komen. Dit betekent wel dat, bij drukte in de winkel, je mogelijk moet wachten. Het verzoek van Sport Village is zoveel als mogelijk op een doordeweekse dag te komen. We rekenen op je begrip daarvoor.

Zorg dat je uiterlijk 17 augustus 2019 je shirt en andere spullen hebt opgehaald.

Wat doe ik met mijn oude shirt?
De oude TK-shirts krijgen een tweede bestemming. Daarom dien je het TK shirt dan ook in te leveren bij Sport Village. Alleen bij inlevering van je huidige TK wedstrijdshirt krijg je een nieuw wedstrijdshirt mee. Mocht je dit shirt niet meer of nog niet hebben, neem dan contact op met het secretariaat van de vereniging.

Mocht je als team de shirts altijd verzameld hebben in een teamtas is de voorkeur om de shirts te verdelen onder alle teamleden, zodat iedereen individueel dit shirt kan omruilen volgens bovenstaande procedure. Eventuele extra shirts kunnen ingeleverd worden bij het secretariaat van de vereniging. Als dit echt niet meer te organiseren is kan er contact opgenomen worden met de kledingcommissie via [email protected]. Er zal dan een afspraak worden gemaakt om de teamtas in te leveren, waarna de spelers een voucher krijgen om individueel het nieuwe shirt op te halen bij Sport Village.

Ik ben keeper, wat doe ik dan?
Keepers die momenteel een oranje keepersshirt van de vereniging hebben dienen dit shirt in te leveren gelijk met het inleveren van alle keepersspullen. Hiervoor volgt apart een oproep.

Verder is het uitgangspunt dat alle leden, dus ook keepers, een wedstrijdshirt in bruikleen hebben. Voor alle keepers geldt dus hetzelfde als hierboven geschreven: ruil je huidige TK-shirt in voor een nieuw shirt. Heb je geen TK-shirt? Neem dan contact op met het secretariaat.

Ben je volgend seizoen keeper dan krijg je op een later tijdstip (maar uiteraard vóór het begin van het nieuwe seizoen) een voucher waarmee je zelf een nieuw keepersshirt bij Sport Village kan halen.

Moet ik zelf iets kopen?
Het nieuwe wedstrijdshirt van The Indian Maharadja krijg je in bruikleen van de vereniging. Kousen, rokje, short en eventueel trainingspak moet je zelf kopen. Bij onze partner Sport Village krijg je als lid altijd 10% kassakorting op je aanschaffingen. Vraag ernaar in de winkel! 

De nieuwe collectie schoenen en sticks zal naar verwachting 15 juli verkrijgbaar zijn in de winkel. Bij het afhalen van je wedstrijdshirt krijg je dan ook een giftcard mee. Bewaar deze goed! Tegen inlevering van deze card krijg je maar liefst 20% korting op de aankoop van nieuwe schoenen en/of een nieuwe hockeystick. Deze actie loopt tot 31 oktober 2019 (voorwaarden van toepassing, vraag ernaar in de winkel).

Wat zijn de sponsorvoorwaarden? 
Op onze website kan je alle afspraken vinden via het menu Sponsoring - Kledingreglement.
Voor teamsponsoring zijn er speciale aantrekkelijke introductiepakketten beschikbaar. Neem hiervoor contact op met de sponsorcommissie via [email protected]

Het gebruik van het clublogo op kleding of andere items is exclusief voorbehouden aan Sport Village en alleen toegestaan op items uit de clublijn.
Onze nieuwe clublijn van The Indian Maharadja bestaat uit:
-Wit wedstijdshirt voorzien van club- en sponsorlogo’s
-Groene broek of rok met clublogo
-Groene sokken met clublogo
-Oranje wedstrijdshirt (uit) met clublogo
-Oranje sokken
-Wit trainingsjack
-Groene trainingsbroek
-Zwarte sticktas kids of senior

Met The Indian Maharadja en Sport Village hebben wij contractuele afspraken. Het is daarom van groot belang dat ALLE TK-shirts worden ingeleverd. Mochten wij in het komende seizoen mensen een TK-shirt zien gebruiken zullen wij dat terstond in moeten nemen. Wij rekenen op jullie begrip.