AL

Kampioenen!!!

Nieuwsafbeelding
De competitie 2018/19 ligt achter ons. We kunnen de balans opmaken en wat zijn de resultaten indrukwekkend!!!

We sluiten het seizoen af met maar liefst 8 teams die kampioen zijn geworden! Daarnaast is het noemenswaardig dat er bij de Junioren nog eens 8 teams 2e zijn geworden in hun poule, waarbij dat soms maar een haartje scheelde met de nummer 1 ...

Tijdens het Clubfeest op zaterdag 22 juni worden alle Jeugd-kampioenen gehuldigd.

Onze Dames 1 en Heren 1 hebben beiden de 2e plaats in hun poule veroverd. Van beide teams een geweldige prestatie!!! Dit betekent dat volgend seizoen onze 1e seniorenteams, zowel bij de Dames als de Heren, promoveren naar de 2e klasse. Dat beide 1e teams in de 2e klasse uitkomen is in de geschiedenis van de club nog nooit voorgekomen en we zijn daar dan ook supertrots op.

Kijk in de bijlage voor alle resultaten van de Senioren en Junioren.

Voor de Jongste Jeugd telt spelplezier en ontwikkeling zwaarder dan resultaten; voor deze poules worden geen standen bijgehouden en deze teams vind je dus niet terug in dit overzicht.

Onze beide G-hockeyteams hebben een zware 2e seizoenshelft gekend, maar hebben veel geleerd en natuurlijk samen veel plezier gehad.

De trimhockeyers (zowel de woensdag- als de donderdaggroep) doen mee aan de regionale trimcompetities. De laatste wedstrijden in die competities vinden nog plaats, maar ook daar wordt (met ups en downs) veel geleerd en hebben de teams een gezellige tijd op en naast het veld.

Kijk hieronder naar de foto's van de kampioens- en promotieteams!

MD3:


MC4:


MC3:


MB5:


MB1:


MA3:


MA2:


H2:


D1:


H1: