AL

Mark Schaap nieuwe trainer/coach Dames 1

Nieuwsafbeelding
We zijn blij jullie te kunnen informeren dat Mark Schaap is aangesteld als trainer/coach van onze Dames 1, met ingang van het komende seizoen.

Mark is geen onbekende voor onze club; in de seizoenen 2013/14 en 2014/15 was hij reeds werkzaam bij ons als trainer/coach van de Heren 1. Sindsdien is Mark trainer/coach geweest van Civicum Dames 1, spelend in de 1e klasse. Mark is een people manager en ervaren trainer. Hij heeft een heldere visie die aansluit op ons beleid voor de komende jaren. Mark kan voortbouwen op het stevige fundament dat is gelegd en de mooie uitdaging in de 2e klasse aangaan.
Wij zijn ontzettend blij en trots dat Mark voor MHC Bemmel 800 heeft gekozen en we wensen Mark, samen met het team, heel veel succes toe de komende seizoenen.

Mark stelt zichzelf hieronder nog even voor:

Mijn naam is Mark Schaap, woonachtig in Arnhem, gelukkig getrouwd met Petra, 3 kinderen: Koen van 21, Timo van 19 en Anouk van 15. Onze hockey roots liggen bij HCM-Arnhem al jaren. Ik werk in de automotive wereld bij Louwman Arnhem als serviceadviseur al zo’n 19 jaar met heel veel plezier.

Ik heb mijn hele leven gehockeyd bij HCM. De allergrootste passie is toch het trainen en coachen van teams. Langs vele wegen Oosterbeek (Dames 1), HCM (Dames 1), Beuningen (Heren 1), Wijchen (Heren 1), Bemmel (Heren 1) en als laatste afgelopen 4 jaar  Civicum (Dames 1) ga ik komende 2 jaar aan de slag bij  Dames 1 Bemmel.

En ja, waarom weer bij Bemmel? Ik ga altijd mijn gevoel achterna. Bemmel heb ik leren kennen als een warme mooie club waar het fijn werken is (lees: Heren 1). Toen ik benaderd werd was de keuze al weer snel gemaakt. Uitdaging is om met deze groep meiden doelen te gaan stellen en te realiseren om in de 2e klasse mooie en leuke wedstrijden te spelen.  

Ik reken op een mooie samenwerking en hoop langs de lijn veel toeschouwers te mogen zien en spreken.

Groet, Mark