AL

Toetsingstrainingen C- en D-jeugd

Om de teams voor komend seizoen te kunnen indelen zullen er in de week van 27 mei toetsingstrainingen worden gehouden voor de Meisjes C, Meisjes D en Jongens D. ALLE spelers, die volgend seizoen in deze categorie├źn gaan spelen, zijn voor deze toetsingstrainingen ingedeeld. Dat betreft dus spelers in zowel de huidige 1e lijnsteams als de huidige breedteteams. Kijk onderaan dit bericht voor de details van de toetsingstrainingen.

Tijdens de toetsingstrainingen zullen wij de vaardigheid, snelheid, motivatie etc van alle kinderen nog een keertje gaan bekijken. Natuurlijk hebben we ook al veel informatie vanuit de coaches, trainers en technisch managers. Met al deze informatie gaan wij weer de grote puzzel maken om iedereen in een passend team te plaatsen.

In de week na de toetsingstrainingen gaan we al trainen met de groep waar we de 1e lijnsteams uit gaan samenstellen. Het is mogelijk dat naar aanleiding van de toetsingstrainingen, buiten de spelers die nu al in die groep genoemd zijn, nog spelers aan die groep worden toegevoegd.

Als je nog vragen hebt over de toetsingstrainingen of over de teamindeling kan je die natuurlijk aan ons stellen via [email protected]
Daar kun je je ook melden als je onverhoopt niet aan de toetsingstrainingen mee kan doen.

Namens de Technische Commissie

Olaf Heskes
Technisch Manager


Bij de Meisjes C en D zijn alle spelers reeds voorlopig ingedeeld in een 1e lijnsgroep en in een breedte-groep. De breedtegroep is erg groot en is daarom in twee├źn verdeeld (groep A en B). Deze indeling is geheel willekeurig.
Voor de Jongens D is er één training voor de gehele groep.

De toetsingstrainingen vinden plaats op de volgende dagen/tijden:
Meisjes C
- voorlopige 1e lijnsgroep ma 27 mei 18:30 - 20:00u
- breedte groep A di 28 mei 17:00 - 18:30u
- breedte groep B di 28 mei 19:00 - 20:30u
Meisjes D
- voorlopige 1e lijnsgroep ma 27 mei 16:30 - 18:00u
- breedte groep A wo 29 mei 16:30 - 18:00u
- breedte groep B wo 29 mei 18:30 - 20:00u
Jongens D
- vrijdag 31 mei 17:30 - 19:00u

Omwille van gegevensbescherming kunnen we de namen van de spelers per groep alleen beschikbaar stellen als download in MIJN MHCB800. Ga dus naar MIJN MHCB800, menu Club - Documenten - Teamindelingen.
Als straks de definitieve teamindelingen worden gepubliceerd zal je die hier ook terugvinden, dus zorg dat je toegang hebt.
Mocht je je lidnummer kwijt zijn stuur dan een e-mail naar [email protected].
Mocht je je wachtwoord kwijt zijn volg dan de instructies in het inlogscherm.