AL

ClubScheidsrechter +

Nieuwsafbeelding
Tijdens het seizoen 2018/19 hebben wij grote stappen gezet in de ontwikkeling van de arbitrage. Zo zijn we begonnen met structurele begeleiding van de fluiters op competitie-zaterdagen. Daarnaast zijn we met 4 kandidaten een CS+ traject gestart. In dit opleidingsprogramma worden ClubScheidsrechters, die zich graag verder willen ontwikkelen, begeleid en opgeleid tot ClubScheidsrechter +.

Op zondag 14 april zijn alle vier de kandidaten beoordeeld door een externe beoordelaar tijdens wedstrijden van de DJ1, D1 en H1. Met trots kunnen we melden dat John Arts, Pepijn van der Hoeven, Franke van Netten en Richard Vreeswijk het examen succesvol hebben afgelegd.
Speciale dank aan Jaw Stoute, die als begeleider op zaterdagen en als trekker van het CS+ traject een geweldige bijdrage heeft geleverd dit seizoen.

Ben jij een jeugdspeler, senior, of ouder van een speler, ben je in het bezit van een scheidsrechterskaart, en zou jij je ook graag verder willen ontwikkelen als scheidsrechter? Volgend seizoen willen we opnieuw een CS+ groep vormen, dus aarzel niet en laat van je horen! Zo brengen we samen de arbitrage op onze vereniging op een hoger niveau, waarmee het fluiten leuker wordt voor de scheidsrechters zelf, voor de spelers/coaches/managers en voor het publiek.
Je kan mailen naar [email protected]