AL

Clubkas Campagne - stem op MHCB800!

Nieuwsafbeelding
Stem op MHCB800 tijdens de Rabobank Clubkas Campagne en steun onze vereniging!

Met de Rabobank Clubkas Campagne steunt Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe het rijke verenigingsleven in de regio Maas en Waal en de gemeenten Lingewaard en Overbetuwe. Hiervoor stellen zij een deel van hun winst beschikbaar. In 2019 is dit een bedrag van EUR 150.000. Alle leden van de Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe kunnen meebepalen hoe dit geld verdeeld wordt!

Vorig jaar hebben wij, ter afsluiting van het lustrumjaar, een groots opgezette feestdag voor alle jeugd georganiseerd. Dit was een dermate groot succes dat we dat graag herhalen, maar daar hebben we wel geld voor nodig. Met jouw stem op onze vereniging help je bij de realisatie van dit feest voor de jeugd!

Ieder lid van Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe mag van 15 tot en met 28 april in totaal vijf stemmen uitbrengen op zijn of haar favoriete clubs. Elke stem is geld waard! Dus hoe meer stemmen een vereniging krijgt, hoe meer geld dit oplevert. De leden die mogen stemmen, ontvangen tijdig een persoonlijke code en uitleg over de stemprocedure.

Bij voorbaat dank voor jouw steun!