AL

Training/coaching Dames 1

Nieuwsafbeelding
Zondag 17 maart heeft er een (evaluatie-)gesprek plaatsgevonden met Eric-Jan Anneveld over de toekomstplannen voor MHC Bemmel 800. Daarbij is er gesproken over de invulling van de technische staf voor volgend seizoen. Eric-Jan is momenteel bezig aan zijn derde seizoen als trainer/coach van Dames 1 en is trainer van verschillende jeugdteams.

Er is geconcludeerd dat het proces van onze opleidingsclub een volgende fase in gaat waarbij er behoefte is aan een andere trainer/coach voor onze Dames 1. De consequentie is dat het huidige seizoen dan ook het laatste seizoen wordt van Eric-Jan als trainer/coach van Dames 1.

Natuurlijk is dit vervelend nieuws in deze beslissende weken van de competitie waarbij Dames 1 op een tweede plek in de competitie staat die uiteindelijk recht zou geven op promotie. Desondanks heb ik er het volste vertrouwen in dat Eric-Jan met zijn team dit prachtige seizoen succesvol gaat afsluiten.

Wij gaan op zoek naar een trainer/coach voor Dames 1 voor volgend seizoen. Zodra daar nieuws over te melden is zal ik dat met de vereniging delen.

Yvo Jurgens
Bestuurslid en Voorzitter HTZ (Hockeytechnische Zaken)