AL

Vrijwilligers-meeting 23 maart

Nieuwsafbeelding
Onze vereniging kan niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Mensen die zich belangeloos inzetten en hun tijd en energie besteden aan de club.

Ook al zijn vele vrijwilligers al blij met de glimlach en waardering van de kinderen, de spelers, de gasten op onze vereniging ... toch wil het bestuur van MHCB800 een extra blijk van waardering geven aan al onze vrijwilligers.

Daarom zijn alle vrijwilligers uitgenodigd voor de Vrijwilligers-meeting op zaterdag 23 maart.
Op deze Super Saturday spelen de JA1 en de MA1 een thuiswedstrijd en worden er daarom voor alle aanwezigen op de club wat extra entertainment en versnaperingen geregeld. Het lijkt ons leuk met alle vrijwilligers (coaches, managers, commissieleden, barvrijwilligers, noem maar op!) samen deze wedstrijden te kijken onder het genot van een drankje. Voor de vrijwilligers zal er tevens een hapje eten (in buffet-vorm) geregeld worden.

Wij zouden het geweldig vinden een grote groep vrijwilligers te mogen ontvangen op de club voor dit gezellige samenzijn!!

Alle vrijwilligers zijn reeds per e-mail individueel uitgenodigd. Mocht je deze uitnodiging gemist hebben, of heb je je nog niet aan-/afgemeld, stuur dan aub gauw een mailtje naar [email protected] zodat we een goed idee hebben van het aantal aanwezigen (voor de inkoop ...).

Tot ziens op de 23e!!!