AL

Open dag op MHCB800

Nieuwsafbeelding
Zaterdag 23 maart van 10:00 tot 19:00 uur is iedereen die kennis wil maken met MHCB800, dé hockeyclub ten noorden van de Waal, van harte welkom op ons complex Sportpark Ressen aan de Ressensestraat 30c (naast SC Bemmel).

Vanaf 10:00u kun je de sfeer komen proeven en nader kennismaken. We ontvangen je graag in onze informatietent waar je een drankje krijgt, al je vragen worden beantwoord en vanwaaruit we je onze club laten zien. Vooraf aanmelden is niet nodig, iedereen is op elk moment welkom.

Op ons Veld 2 (het middelste veld op het park, naast het clubhuis) is er van 10:00 tot 13:00u gelegenheid om zelf met stick en bal uit te proberen hoe leuk hockey is. Voor de allerkleinsten (4- en 5-jarigen) is er een speciale Funkey Hockey Corner. Hier vinden spelvormen plaats met een link naar hockey. Dit onder leiding van een enthousiaste begeleidster. Op dit veld vind je ook een aantal oefeningen voor als je wat ouder bent, om te proeven van het echte werk. Onder leiding van een clubtrainer kun je zelf eens schieten op de goal en vette tricks leren. Ook leer je passen, dribbelen en basisvaardigheden. Als je het leuk vindt mag je ook het keeperspak eens aan doen. Kun je een leuke foto maken!

Gedurende de gehele dag worden er jeugdwedstrijden gespeeld dus er is genoeg te zien. In de ochtend speelt de Jongste Jeugd (F/E/D-teams), rond het middaguur de jongere junioren (C/B-teams) en in de namiddag de oudere junioren(A-teams).

Het is deze dag ook Super Saturday! Dat betekent dat zowel de Jongens A1 (om 16:00u) als de Meisjes A1 (om 17:45u) thuisspelen. Spectaculair hockey is dus gegarandeerd. Deze wedstrijden worden omgeven met extra sfeer door de aanwezigheid van een DJ, hapjes en veel toeschouwers.

Kortom, kom eens kennismaken met MHCB800, dé hockeyclub in de regio Waalsprong en Lingewaard. Er is ruim voldoende parkeergelegenheid als je met de auto komt. Nog makkelijker is het als je komt met de fiets over het rode snel-fietspad, het RijnWaalpad. Onze club ligt hier direct naast.

Graag tot de 23e maart!!!