Vacatures

Super dat je overweegt om je als vrijwilliger aan te melden bij MHC Bemmel 800. Onze club bestaat bijna geheel uit vrijwilligers en vele handen maken licht werk. Vrijwilligerswerk is ontzettend leuk om te doen en je krijgt er veel waardering en interessante contacten voor terug. Dus meld je snel aan, er is altijd wel een passende functie. Hieronder staat een lijst met openstaande vacatures. Interesse? Aarzel niet om contact op te nemen met de voorzitter. Deze brengt je dan in contact met de juiste persoon van de betreffende commissie.
Financiƫn & ICT - Financiƫle Commissie - Personeelsadministratie
De vereniging heeft enkele professionele krachten in dienst, werkzaam in de technische staf. Eens per jaar moeten er voor deze mensen contracten worden opgesteld. Voor de mensen die een arbeidsovereenkomst hebben wordt de salarisadministratie extern gevoerd, maar elke maand moeten de loonstroken worden gecontroleerd en moet de betaling van nettolonen en loonbelasting klaar worden gezet voor de penningmeester.
Voor deze functie zoeken wij een vrijwilliger die ervaring heeft met financieel administratieve werkzaamheden, nauwkeurig kan werken en om kan gaan met privacy-gevoelige informatie. Integriteit en kwaliteit staan hoog in het vaandel. Voor meer informatie neem contact op met de penningmeester via [email protected]
Aantal uren per week: 1