Vacatures

Super dat je overweegt om je als vrijwilliger aan te melden bij MHC Bemmel 800. Onze club bestaat bijna geheel uit vrijwilligers en vele handen maken licht werk. Vrijwilligerswerk is ontzettend leuk om te doen en je krijgt er veel waardering en interessante contacten voor terug. Dus meld je snel aan, er is altijd wel een passende functie. Hieronder staat een lijst met openstaande vacatures. Interesse? Aarzel niet om contact op te nemen met de voorzitter. Deze brengt je dan in contact met de juiste persoon van de betreffende commissie.
Verenigingszaken - Activiteitencommissie Jeugd - Lid
Naast passie en prestatie vinden we plezier ook belangrijk. Daarom organiseren we door het jaar heen superleuke activiteiten waar kinderen (en ouders) veel plezier aan beleven. Aan de voorbereiding wordt minstens zoveel lol beleefd. Voor de organisatie van deze activiteiten zoeken wij jou.
Ben jij die ouder die een paar uur over heeft om zijn/haar dochter of zoon een leuke dag te bezorgen? Dan zoeken wij jou! Er zijn wel een paar eisen. Je moet namelijk: - Lol willen hebben - Je kind een leuke dag gunnen - Een paar uur tijd hebben voor de voorbereiding - Een paar uur tijd hebben voor de activiteit. Samen zorgen we voor een superleuk hockey seizoen. LET OP: je kunt uiteraard ook kiezen om te helpen bij 1 activiteit, geef aan waar jij je steentje aan bij wilt dragen.
Aantal uren per week: 0