Vrijdag 22-3
| Graag aandacht voor alle teams die komende weekenden bij NMHC Nijmegen, MHC Union of Hockey Club HCQZ moeten spelen. Houd rekening met mogelijk extra reistijd.
Vanaf aankomend weekend zal er nog maar één rijbaan beschikbaar zijn op de Waalbrug in Nijmegen zowel stadinwaarts als staduitwaarts. Mogelijk loopt de reisti ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Maandag 18-3
| Zondag 17 maart heeft er een (evaluatie-)gesprek plaatsgevonden met Eric-Jan Anneveld over de toekomstplannen voor MHC Bemmel 800. Daarbij is er gesproken over de invulling van de technische staf voor volgend seizoen. Eric-Jan is momenteel bezig aan zijn derde seizoen als trainer/coach van Dames 1 en is trainer van verschillende jeugdteams. ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Zaterdag 16-3
| De nieuwe Binnendijks is uit!
Lees  de voorjaarseditie hier .
Onder andere kun je het geweldige nieuws lezen over de uitbreiding van de Volvo Clubbonus, dankzij onze hoofdsponsor Henk Scholten Volvo.
Heb je zelf iets wat je wil delen met de vereniging? Bijvoorbeeld een leuk wedstrijdverslag, foto ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Maandag 11-3
| Onze vereniging kan niet bestaan zonder de inzet van vele vrijwilligers. Mensen die zich belangeloos inzetten en hun tijd en energie besteden aan de club.
Ook al zijn vele vrijwilligers al blij met de glimlach en waardering van de kinderen, de spelers, de gasten op onze vereniging ... toch wil het bestuur van MHCB800 een extra blijk v ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Woensdag 27-2
| Zaterdag 23 maart van 10:00 tot 19:00 uur is iedereen die kennis wil maken met MHCB800, dé hockeyclub ten noorden van de Waal, van harte welkom op ons complex Sportpark Ressen aan de Ressensestraat 30c (naast SC Bemmel).
Vanaf 10:00u kun je de sfeer komen proeven en nader kennismaken. We ontvangen je graag in onze informati ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 

Maandag 28-5
|Wist je eigenlijk al dat MHCB800 actief is op Instagram en Facebook? Op de homepage van onze website staan de buttons waarmee je direct op onze profielpagina's komt (helemaal rechtsboven). Of je zoekt naar "mhcb800" in Instagram of "MHC Bemmel 800" in Facebook en dan vind je ons ook.
Wij gebruiken Instagram en Facebook om leuke beric ... Lees meer
Nieuwsafbeelding