Zondag 17-11
| Uiteraard steunen wij onze lokale en regionale ondernemers en willen we iedereen vooral stimuleren grotere en kleinere aankopen lokaal te doen. Denk daarbij vooral aan onze  sponsoren ! Het zijn immers de lokale ondernemers die tijdens de feestdagen zorgen voor extra sfeer en gezelligheid in onze kernen.

Mocht je echter to ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Zaterdag 16-11
| Het is zover, het trainings- en competitieschema voor de zaal staat in de MHCBemmel app.
De trainingen in de zaal starten op maandag 25 november voor de Senioren, Junioren en de E-8-tallen. De teams trainen tijdens het zaalseizoen zoveel mogelijk wekelijks op dezelfde tijd. Uiteraard gaan ook de Jongste Jeugd F- tallen en E-6-tallen i ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Vrijdag 15-11
| Na de aanpassingen in de spelregels voor veldhockey zijn er nu ook (vergelijkbare) veranderingen aangebracht in de spelregels voor zaalhockey. Wat in ieder geval NIET is veranderd is het spelen van twee helften. We gaan in de zaal niet naar 4 kwarten, zoals we dat op het veld inmiddels wel doen.

Lees hieronder meer over d ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Donderdag 7-11
| Op dinsdag 5 november vond de Algemene Ledenvergadering (ALV) plaats in het clubhuis. De presentatie die het bestuur met de aanwezigen heeft gedeeld is terug te vinden als download in MIJN MHCB800 (menu Club - Documenten - ALV). Op de volgende belangrijke punten blikken we graag even terug.
Jaarverslag en jaarrekening 2018/19 Met ... Lees meer

Donderdag 31-10
| In voorbereiding op de Algemene Ledenvergadering van 5 november tref je als bijlage bij dit bericht aan het Jaarverslag 2018/19 van het bestuur. In dit document kijken we terug op het afgelopen seizoen. Hiermee legt het bestuur verantwoording af voor het gevoerde beleid.
Daarnaast is het een algemeen naslagwerk en naar onze mening ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Donderdag 17-10
| De kop is er af! De veldcompetitie wordt weer opgepakt na de herfstvakantie. Maar ondertussen zijn we al een aantal maanden in voorbereiding op het nieuwe zaalseizoen.
In de week van 25 tot en met 29 november zijn de laatste trainingen op het veld en starten de trainingen in de zaal. In MIJN MHCB800 en de mobiele app zul je dan he ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Donderdag 17-10
| Bij meerdere deuren van het Clubhuis en het Paviljoen zijn nieuwe sloten geplaatst! Daarom zijn de sleutels voor de poort, het clubhuis en het materiaalhok niet meer bruikbaar.
De nieuwe sloten zijn met een "druppel" of "tag" te openen (zie afbeelding). Als je denkt dat je een druppel zou moeten hebben neem dan contact op met R ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Maandag 7-10
| De herfst heeft zijn intrede gedaan; de temperatuur daalt en het wordt eerder donker. Tijd voor 3 belangrijke tips voor je veiligheid en je gezondheid!!!
Zorg voor goede fietsverlichting

Maak afspraken om samen naar de club of naar huis te fietsen

Zorg voor warme en ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Maandag 16-9
| Bij deze brengen we jullie op de hoogte van de facturatie en incasso van de contributie voor het seizoen 2019/2020.
2 oktober incasso 1e termijn 2 november incasso 2e termijn 2 januari incasso 3e termijn
Contributiefacturen zullen per e-mail worden verstuurd. Check zo nodig in MIJN MHCB800 of in de mobiele app ... Lees meer

Nieuwsafbeelding