Woensdag 3-6
| Vanaf 16:00u vandaag zit oranje-international Robbert Kemperman achter zijn computer, exclusief voor de jeugdleden van MHCB800! Tijdens een video-stream zal hij live zijn persoonlijke verhaal vertellen over het spelen aan de top. Via de chat kan jij vragen aan hem stellen die hij live zal beantwoorden.
Heb jij altijd al willen weten h ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Donderdag 28-5
| Vanaf 1 juni vervalt voor de jeugd 13-18 jaar de regel dat er tijdens de training 1,5 meter afstand gehouden moet worden. Met deze versoepeling mag ALLE jeugd nu dus weer met contact trainen!
Verder zijn de beperkingen voor het maximum aantal spelers op een veld versoepeld. Mocht dit invloed hebben op het trainingsschema zullen we jul ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Donderdag 21-5
| Lijkt het jou leuk om bij ons op de club te komen hockeyen? Heb je door al dat thuisblijven misschien nog niet voor een sport kunnen kiezen? Bij ons kun je in mei en juni gratis meedoen met proeftrainingen!
De trainingen zijn op 23 & 30 mei en 6 & 13 juni van 13:30 tot 14:30u. Natuurlijk zijn de trainingen corona-proof en ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Vrijdag 24-4
| Speciaal voor de Senioren-, A/B/C en G-teams in de bijlage de tijdelijke regels in het kort. ... Lees meer

Nieuwsafbeelding
 

Woensdag 27-11
|Dit seizoen zijn we begonnen met het ter beschikking stellen van sets met oranje uit-shirts. Dit is een nieuwe gratis service aan de leden!
De sponsoren die op ons eigen wit-groene shirt staan willen natuurlijk zo vaak mogelijk in beeld komen, zowel thuis als uit. En alle leden dragen het liefst wit-groen met trots! Volgens het bonds ... Lees meer
Nieuwsafbeelding

Zondag 17-11
|Uiteraard steunen wij onze lokale en regionale ondernemers en willen we iedereen vooral stimuleren grotere en kleinere aankopen lokaal te doen. Denk daarbij vooral aan onze  sponsoren ! Het zijn immers de lokale ondernemers die tijdens de feestdagen zorgen voor extra sfeer en gezelligheid in onze kernen.

Mocht je echter ... Lees meer
Nieuwsafbeelding