Donderdag 23-11
| Na deze week stoppen de veldtrainingen voor Senioren en de A-B-C jeugd. Volgende week traint de D-jeugd en de Jongste Jeugd nog wel op het veld. Dit heeft ermee te maken dat komend weekend de laatste competitiewedstrijden worden gespeeld met uitzondering van de D-jeugd en Jongste Jeugd, die nog één weekend daarna veldcompetitie s ... Lees meer

Woensdag 22-11
| Op de afbeelding bij dit bericht zie je een klein voorproefje van hoe de glaswand in het clubhuis er inmiddels uitziet .... De wand markeert zo het 40-jarige bestaan van onze vereniging in 2018 en is eigenlijk het begin van het feest. Want we willen dit lustrum natuurlijk samen vieren!
Heb jij nog ideeën of suggesties hoe we dat he ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Dinsdag 21-11
| In voorbereiding op de Algemene Ledenvergadering van 28 november tref je als bijlage bij dit bericht aan het Jaarverslag 2016/17 van het bestuur. In dit document kijken we terug op het afgelopen seizoen. Hiermee legt het bestuur verantwoording af voor het gevoerde beleid.
Daarnaast is het een algemeen naslagwerk en naar onze mening in ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Zaterdag 18-11
| In de week van 20 november start voor een aantal teams de zaaltraining. Die week en de week daarna zullen dan zaal- en veld-trainingen naast elkaar lopen. In de bijlage bij dit bericht vind je de laatste versie van het trainingsschema terug. Op zondag 3 december a.s. start de competitie in de zaal. Dat betekent dat dit jaar het veld en de zaal d ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Maandag 13-11
| Beste leden, ouders van leden en vrijwilligers,
Graag nodigen we jullie uit voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) die we organiseren op dinsdag 28 november 2017. De ALV begint om 20:00u en wordt gehouden in het clubhuis; registratie vanaf 19:45u.
In deze ALV legt het bestuur verantwoording af over het seizoen 2016 ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Zaterdag 11-11
| Wij zijn blij dat we het trainingsschema van het zaalseizoen 2017/18 kunnen communiceren. In dit schema is opgenomen de Junioren, de Jongste Jeugd, de Keepers en G-hockey. Voor de seniorenteams zijn we ook bijna rond. We verwachten dat we dit schema uiterlijk 14 november kunnen communiceren. 
De eerste teams starten twee w ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Vrijdag 10-11
| Ook al is het huidige seizoen 2017/18 nog maar net op gang willen we jullie toch alvast meenemen in de plannen voor de start van het komend veldseizoen 2018/19!
Ter voorbereiding op het nieuwe seizoen zullen we bij MHC Bemmel 800 voor het eerst gaan starten met de BaseCamp. BaseCamp betekent dat we de laatste week van de zomerv ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Dinsdag 7-11
| We trainen en spelen nog steeds buiten maar de temperaturen dalen inmiddels naar winterse niveaus. Tijd voor maatregelen!
Bij temperaturen onder de 10 graden: zorg voor bedekking van armen en benen. Trek meerdere lagen kleding aan zodat je tijdens de training/wedstrijd je nog kan aanpassen. Bij regen: neem droge kleding mee voor na ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Vrijdag 3-11
| Heb jij op 23 september in het clubhuis je gebitsafdruk laten maken en een bitje op maat besteld? Deze bitjes zijn inmiddels geleverd en kunnen in het clubhuis worden afgehaald.

Doe dit het liefst op een zaterdag zodat er mensen achter de bar aanwezig zijn; tijdens trainingen zal er niet altijd iemand zijn om je te helpen. ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Woensdag 25-10
| Het seizoen is opgestart, de voorcompetitie afgerond en de wedstrijdvelden liggen er goed bij. Natuurlijk gaan we dit jaar ook weer de scheidsrechters opleiden en begeleiden zodat de wedstrijden zo goed mogelijk gefloten worden door de leden van onze club.   Even wat belangrijke data op een rij: Op 25 oktober leiden we de ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Dinsdag 24-10
| Helaas is bij de facturatie van de contributie 2017/18 de gezinskorting nog niet toegepast. Bij de facturatie van de 2e termijn zal een en ander worden gecorrigeerd.
Excuses voor het ongemak. ... Lees meer

Donderdag 12-10
| Bij deze brengen we jullie op de hoogte van de facturatie en incasso van de contributie voor het seizoen 2017/18.
27 oktober  incasso 1e termijn 3 januari  incasso 2e termijn 26 februari  incasso 3e termijn
Nota's waarvoor geen machtiging voor automatische incasso is afgegeven worden op 20 oktob ... Lees meer

Nieuwsafbeelding

Dinsdag 19-9
| Momenteel zijn wij aan het kijken of we het proces rondom het uitbetalen van de trainersvergoedingen verder kunnen stroomlijnen. Het ontvangen, controleren en uitbetalen van de declaratieformulieren is een forse klus. Onze doelstelling is de vergoedingen tijdig en correct uit te betalen, op een zo efficiënt mogelijke wijze.
Uiteraard ... Lees meer

Nieuwsafbeelding