Trimhockey

Wat is Trimhockey?
Trimhockey is een leuke vorm van hockey voor volwassenen die geen of weinig hockeyervaring hebben en die toch op een ontspannen manier de hockeysport willen bedrijven. Ook mensen die in hun jeugd hebben gehockeyd en de sport na enkele jaren laagdrempelig weer op willen pakken zijn hier goed op hun plaats. Trimhockeyers komen op een vaste avond bij elkaar om samen te trainen. De fanatiekelingen hebben echter ook de mogelijkheid om competitie te spelen.

Trimhockey is voor iedereen die vrijblijvend wil hockeyen zonder competitieverplichtingen. Het laagdrempelig samen sporten staat centraal. Trimhockey wordt gespeeld door een gevarieerde groep volwassenen (M/V), al dan niet met een hockeyverleden.

Trimhockey bij MHC Bemmel 800
Iedere week komt een bonte verzameling van mannen en vrouwen, hockeyers en niet-hockeyers, samen om onder de bezielende leiding van een ervaren trainer lekker sportief bezig te zijn. Er zijn momenteel twee trainingsgroepen; één op woensdagavond en één op donderdagavond. En getraind wordt er: ingewikkelde oefeningen, trucjes, choppen, flatsen maar ook gewoon stoppen en slaan, ofwel de basis. Kortom, alles passeert de revue. Meestal wordt afgesloten met een onderling partijtje, en uiteraard volgt een gezellige derde helft in het clubhuis.

Interesse?
Wil je een keer meedoen? Hartstikke leuk! Gratis meedoen met enkele proeftrainingen kan op elk moment. Meld je daarvoor aan via het inschrijfformulier.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande neem dan gerust contact met ons op.
Wil je je inschrijven als lid? Klik dan hier.