Keepers

Wij vinden dat een speciale groep spelers speciale aandacht verdient. Want wie zijn die helden en heldinnen die in weer en wind met bevroren tenen en vingers of met het zweet onder de helm als schietschijf in het doel gaan staan? Wie moeten altijd met een zware tas sjouwen, en staan nog halverwege veld 7 terwijl de rest van het team al aan de limonade of andere drankjes zit? Dat zijn onze keepers, de onmisbare helden die geen enkele wedstrijd over kunnen slaan, en die met één fantastische redding ervoor kunnen zorgen dat je een wedstrijd wint.

SPECIAAL VOOR ONZE KEEPERS

Training

Voor onze keepers organiseren wij speciale keeperstrainingen. Een professionele keeperstrainer, ondersteund door clubtrainers, verzorgt deze trainingen. Deze trainingen worden georganiseerd naast de reguliere training met het eigen team, zodat je als keeper natuurlijk wel altijd met je teamgenoten samen kan blijven trainen.

Materiaal

Van E-tje t/m Veteraan, ons uitgangspunt is dat ALLE keepers spelen met de juiste, passende en veilige spullen. Een tas gevuld met een complete keepersuitrusting wordt door de vereniging verstrekt.

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande neem dan gerust contact met ons op.
Wil je je inschrijven, voor proeftrainingen of als lid? Klik dan hier.