Kledingreglement

Een team sponsoren of samen met je teamgenoten een vrienden-van-trui of trainingsshirt aanschaffen is leuk en draagt bij aan de uniforme uitstraling van de vereniging. Sport Village in Bemmel is onze kledingsponsor en The Indian Maharadja is de leverancier van onze clubkleding. Samen met deze partners hebben wij een clublijn samengesteld. Het gebruik van het clublogo op kleding of andere items is exclusief voorbehouden aan Sport Village en alleen toegestaan op items uit de clublijn.

Onze clublijn bestaat uit:

- Wit wedstijdshirt voorzien van club- en sponsorlogo’s
- Groene broek of rok met clublogo
- Groene sokken met clublogo
- Oranje wedstrijdshirt (uit) met clublogo
- Oranje sokken
- Wit trainingsjack
- Groene trainingsbroek
- Groene Hoodie
- Zwarte sticktas kids of senior 

Uiteraard is er veel meer te koop en zijn er ook andere leveranciers. Om de belangen van iedereen te kunnen borgen zijn de volgende regels van toepassing:

1) Wordt een team voorzien van een item uit de clublijn en wordt deze gekocht bij Sport Village dan is dit vrij van een sponsorafdracht aan de vereniging.

2) Wordt een team voorzien van een niet tot de clublijn behorend artikel uit de collectie van The Indian Maharadja en wordt het artikel bij Sport Village gekocht dan is er een sponsorafdracht van EUR 50 aan de vereniging van toepassing. Dit geldt per soort artikel, ongeacht het aantal dat er per soort artikel wordt aangeschaft (bijvoorbeeld: 15 shirts is EUR 50, 10 shirts en 10 tassen is EUR 100).

3) Wordt een team voorzien van een artikel van een ander merk dan The Indian Maharadja of wordt dit bij een andere leverancier dan Sport Village gekocht dan is er een sponsorafdracht van EUR 100 aan de vereniging van toepassing. Dit geldt per soort artikel, ongeacht het aantal dat er per soort artikel wordt aangeschaft (bijvoorbeeld: 20 jacks is EUR 100, 10 jacks en 10 broeken is EUR 200).

Om misverstanden te voorkomen en de eventuele aanvullende mogelijkheden van sponsoring te bespreken dient vóór bestelling altijd contact opgenomen te worden met de sponsorcommissie via [email protected]