Activiteiten

Uiteraard is het de sport hockey die ons samenbrengt. Met je eigen team trainen en competitiewedstrijden spelen is de basis van de sportbeoefening. Wij vinden echter dat we pas echt een vereniging vormen als we meer ruimte creƫren voor plezier en onderlinge verbinding. Daarvoor organiseren wij door het jaar heen diverse activiteiten, die meer of minder hockeygerelateerd zijn. Wij organiseren zowel activiteiten voor de hele club als activiteiten specifiek gericht op een leeftijdslijn.



Bij club-brede activiteiten moet je denken aan bijvoorbeeld het jaarlijkse Familie Hockeytoernooi op Hemelvaartsdag. Op deze supergezellige dag nemen gelegenheidsteams het op sportieve wijze tegen elkaar op. Teams worden samengesteld uit meer, minder of zelfs geheel niet ervaren hockeyers, piepjong en heel oud door elkaar. Deze teams spelen in een puur recreatieve poule of in een meer prestatiegerichte poule. Samen lunchen en barbecueƫn op het terras maakt deze sfeervolle dag compleet.

Verspreid over het seizoen organiseren wij diverse malen een Super Saturday of Super Sunday. Op deze dagen staan interessante/spannende wedstrijden geprogrammeerd van de hogere teams (junioren op zaterdag, senioren op zondag), en maken we met muziek, gratis versnaperingen langs de lijn en het clubhuis versierd in een thema er een leuke dag van. Op Super Sundays vieren we 's avonds lekker door. Op deze dagen blijf je lekker samen hangen op de club, of sterker nog, kom je er voor terug!

Het bestuur organiseert jaarlijks het Vrijwilligersfeest. Met dit feest dankt het bestuur alle vrijwilligers die op welke wijze dan ook actief zijn binnen de club. Want zonder vrijwilligers is er geen vereniging!



Activiteiten voor specifieke leeftijdsgroepen kunnen wisselen per jaar. Enkele voorbeelden zijn:
- het Ouder-Kind Toernooi: de jongere jeugd mag het eens opnemen tegen de ouders (die het langs de lijn altijd zo goed weten ....)
- het Vriendjes en Vriendinnetjes Toernooi: de jongste jeugd neemt hun 5 tot 10-jarige vriendje of vriendinnetje mee naar de club voor een leuk potje hockey
- de Foute Nagt van de D: voor onze 11-12 jarigen wordt een leuk programma van activiteiten samengesteld, inclusief overnachting in het clubhuis
- het Glow in the Dark zaalhockeytoernooi: de C-junioren gaan de zaal in voor een bijzondere hockeyervaring in het pikkedonker
- het Nachthockeytoernooi: de oudste junioren halen een nachtje door, al hockeyend op het veld wel te verstaan

Kampioenen worden gehuldigd: de zaalkampioenen in maart en de veldkampioenen in juni. En als we een periode afsluiten of beginnen doen we dat feestelijk. Het kalenderjaar openen we met een spetterende nieuwjaarsreceptie. Het seizoen sluiten we af met het Clubfeest voor alle junioren en het Slottoernooi voor alle senioren. Elk lustrum pakken we groots uit, de laatste maal met onder andere een groot feest in de Theaterkerk voor alle leden, oud-leden, vrijwilligers en sponsoren.



Op Facebook en Instagram zijn meerdere foto's en filmpjes terug te vinden. Vele teams hebben hun eigen Facebook- en Instagram account, dus zoek daar ook eens naar!

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande neem dan gerust contact met ons op.
Wil je je inschrijven, voor proeftrainingen of als lid? Klik dan hier.